Psy - Gentlemen Outline

Tuesday, February 5, 2013

Lirik Sholawat Bersama GUSDUR





Astaghfirullah robbal barooyaa…
Astaghfirullah minal khotooyaa
Robbi zidni ‘ilman naafi’a
Wa waffiqni ‘amalan sholicha

Yaa Rosulalloh salamun ’alaik,
Yaa Roofi‘a syaani wad daroji
Athfatay yaa Jirotal ‘aalami
Yaa uhailal juudi wal karomi..2x

Ngawiti ingsun … Nglaras singiran
Kelawan muji maring Pengeran
Kang Paring Rohmat lan Kenikmatan
Rino wengine tanpo pitungan…2x

Duh bolo konco…priyo wanito
Ojo mung ngaji syari’at bloko
Gur pinter ndongeng nulis lan moco
Tembe burine bakal sengsara…2x

Akeh  kang apal Qur’an Haditse
Seneng ngafirke madzhab liyane
Kafire dewe gak digatekke
Yen isih kotor ati akale…2x

Gampang kabujuk nafsu angkoro
Ing pepahese gebyaring donyo
Iri lan meri sugihe tonggo
Mulo atine peteng lan nisto..2x

Ayo sedulur jo nglalek ake
Wajibe ngaji sak pranatane
Nggo ngandelake iman tauhide
Bagus sangu mulya atine…2x

Kang aran sholeh bagus atine
Kerana mapan sari ilmune
Laku thoreqot lan ma’rifate
Uga hakekat manjing rasane…2x

Al Qur’an qodim Wahyu minulyo
Tanpa tinulis bisa diwoco
Iku wejangan guru waksito
Den tancepake ing jero dodo…2x


Kumanthil ati lan pikiran
Mrasuk ing badan kabeh jeroan
Mu’jizat rosul dadi pedoman
Minangka dalan majinge iman…2x

Kelawan Allah Kang Maha Suci
Kudu rangkulan rina lan wengi
Ditirakati diriyadhohi
Dzikir lan suluk jo nganti lali…2x

Uripe ayem rumongso aman
Dununge roso tondo yen iman
Sabare narima najan pas-pasan
Kabeh tinakdir saking Pengeran…2x

Kelawan konco dulur lan tonggo
Kang podho rukun ojo daksio
Iku sunahe rosul kang mulyo
Nabi Muhammad

Ayo nglakoni sakabehane
Allah kang bakal ngangkat drajate
Senajan asor  toto dhzohire
Ananging mulyo maqom derajate…2x

Lamun palastra ing pungkasane
Ora kesasar ruh lan sukmane
Den gadang Allah suarga manggone
Utuh mayite uga uluse…2x

Yaa Rosulalloh salamun ’alaik,
Yaa Roofi‘a syaani wad daroji
Athfatay yaa Jirotal ‘aalami
Yaa uhailal juudi wal karomi..2x

No comments:

Post a Comment

Post a Comment